Kontakt+8618653687188

Išči
Banner

HDPE-prisada pečat ravno paket ali polje linijske ali škatli Lineron Roll LDPE

Opis

HDPE non-prisada pečat stanovanje paket ali polje linijske ali kartonasti škatli lineron roll LDPE nizke gostote polietilena polje linijske, škatli linijskega elementa ime: polje linijske, polje-linijske...

Share:

Vsebina_1

Vsebina_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

HDPE non-prisada pečat ravno paket ali polje linijske ali škatli lineron roll LDPE
Nizke gostote polietilena polje linijske, škatli linijske
Ime artikla: Polje linijske, polje-linijskem, sadje vrečko, vrečko Apple, Bin linijskega, Bin-linijskem, škatli linijske, polje notranjo torbo, škatlo notranjo torbo, podlogo za polje, podlogo za posodo, podlogo za škatli


Prednost:
1. kot nalašč za zaščito vsebine pred prahom, umazano in vlage
2. Customized velikost in oblikovanje, lahko z luknjami zraka-out, kot vaš design
3. tiskanje svoj logotip je na voljo tudi
4. ISO 9001 certificiran
5. več kot 20 let proizvodnje izkušnje, družinski lasti tovarno

Uporaba:
1. plastični škatli obloge, tudi iz as'Carton Liners'are uporabljajo pridelovalci sadja in zelenjave, kmetje, meso embalerji, predelovalci perutnine, rib predelovalcev, debelo mesarji, avtomobilski proizvajalci, letalske, plastične proizvajalci, in predelane hrane embalaže higiensko line kartonske škatle in zagotoviti proizvode prišli čisto, sveže, varno in z minimalno pokvarjenost.
2. te obloge plastični škatli se lahko uporablja v stiku z živili, vključno z mesa in perutnine. Plastični škatli obloge zavarovati vsebina s prahom, umazanijo in vlago.
3. te skrbno oblikovana plastična škatla obloge so super močna, okolju prijaznih materialov in praktično drawtape morali zapreti in jim prevoz.
4. plastični škatli obloge so zelo primerne za uporabo kot zunanji embalaži za večino izdelkov, kot so mesni izdelki, majhne dele, proizvode v prahu, itd.
5. plastični škatli obloge so na voljo v široko paleto materialov, tiskanje stilov, barv, oblik in pakirani posamezno or'bag roll ".


Kako izmeriti linijskih?
Merjenje vaše polje (L x W x D) v palcih in uporabi naslednjo formulo ugotoviti vrečko, ki se najbolje prilega.
Linijske L = polje L + 2 palcev
Linijske W = polje W + 2 palcev
Linijske D = polje D + ½ (polje W) + 6 palcev


Znani kot eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev hdpe niso prisada pečat ravno paket ali polje linijske ali škatli lineron roll ldpe na Kitajskem, Kangle plastike zdaj vam prinaša visoko kakovostne izdelke iz svoje strokovno tovarne. Če boš na debelo kakovosti izdelkov iz plastičnih mas, preverite ponudbo pri nas zdaj, in prilagojeno storitev je tudi na voljo.